2014. június 15., vasárnap

Bonjour!

Sziasztok!
 A nevem Jelly ßelly, s beszeretnék mutatkozni, mint a blog egyik újdonsült szerkesztője. Igen, jól olvastátok, új tagot köszönthettek kedvenc blogotokban.:) Nagyon szépen köszönöm a szerkesztőknek, hogy tagja lehetek ennek a kisebb csapatnak. Nagyon hálás vagyok, és megtiszteltetés veletek dolgozni.:) Na, nem rizsálok tovább, hisz ti sem azért olvastok, hogy megtudjátok milyen sokat fecsegek, és hogy ilyen hajam, meg ilyen szemem van. 
 Alapvetően főállásban kritikaírásra jelentkeztem, de vállalok pár fejléckészítést is, ha nem zavarja a rendelőt hogy kissé egyszerű és letisztult lesz, és trailer-t is tudok készíteni, példaként megtekinthetitek a lent beillesztetteket. Viszont tudok hozni PNG képeket, GIF-eket, akár karaktereket is. Mostantól ha szeretnétek, chat-en, vagy email-ben tudtok kérni kritikát, vagy az előbb felsoroltakat. De ezekről hamarosan többet tudhattok majd meg. Próbálok majd minél hamarabb végezni a rendelésekkel, de élvezetem lelem ebben, szóval remélem, ebből nem fog probléma adódni.:)
 Hát, végül is azt hiszem ennyi lenne. Ha esetleg lenne valami kérdésetek, a moduloknál megtalálható lesz majd az email címem, esetleg chat-en is írhattok.:)

Példa fejléc:


Példa trailer:


 Fantáziáljatok sokat Xx,     
Jelly ßelly

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése