2014. augusztus 16., szombat

Rendelt Fejléc #55 #56 #57 #58 #59 Rendezett képek #11 #12 + Elvihető Fejlécalapok + Parányi önreklám

Sziasztok Drágaságok!
Jaj, mikor osztottam meg utoljára bejegyzést? Aha, szerintem is nagyon rég, épp itt az ideje egy rendelés kupacnak, ami az utóbbi időben összejött, bár mindenek előtt szeretnék eldicsekedni egy versenyen elért első helyezésnek, amit ezúton is nagyon szépen köszönök az ACD csapatának. :)
A rendeléseitekkel igyekszem, de kérlek értsétek meg, hogy nekem is nyár van, és nem mindig sikerül úgy minden, ahogy én azt tervezem, mindenesetre igyekszem. :)
Elvihető fejlécek most sajnos nem készültek, viszont vannak helyette alapok, használjátok kedvetekre!

Rendelt fejlécek:


Rendezett képek:


Valamint csak így mutatóba, hogy ilyesmiket is lehet rendelni, ha szükségetek van rá, szívesen elkészítem. :)

Elvihető fejlécalapok:
Amennyiben viszed szólj, és mindenképp tüntess fel forrást, kérlek!



És így a végére egy kis önreklám...
Zoé drága, és jómagam úgy döntöttünk, belevágunk valami újba, méghozzá közösen, és sok átbeszélt éjszakányi gondolkozás árán megszületett ez a blog, ha úgy gondoljátok, nézzetek be! :)

igen, a fejléc az én munkám, haha
Kis ismertető:
Hangok, melyek szüntelenül kántálnak ködös elmédben, mely egyre csak párásabbá válik. Érzések, melyek holtra mardosnak legbelül, s szerelembe fulladó utálat, amely vegyesen érinti megtört szíved.
Írta naplója első soraiba Angelina Destiny, aki orvosi utasítások miatt kezdi papírra vetni gondolatait a pszichiátrián. Tizenhét év, összesen ennyit tudhat maga mögött, mégis borzalmasabbnál borzalmasabb dolgok kísérik életét. Ifjú korában makacsságából szemtanúja lett egy gyilkosságnak, mely azóta is folyamatosan öli belül, s a hangokat csak egy bizonyos személy tudná elhalkítani poros lelkében. Valaki, aki éli világát azzal a tudattal, hogy szerelmének jobb nélküle, valaki, aki áldozatot hoz az Ő boldogságáért. Valaki, aki arra utasította, repüljön, bár akkor még fogalma sem volt róla, hogy egy egész lavinát indított el.
 
KATT!

Legyetek rosszak, és élvezzétek ki ezt a kevés megmaradt időt a nyárból! xxx,
J. Samuels 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése